енергийни МИНЕРАЛИ

3,00 лв. 1,50 лв.
+ -
Цена: 1,50 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Енергийни минерални камъни - родонит и содалит - аксесоар за дзен градина

 

Родонит - розов цвят, ок. 3х1х1 см

Содалит - син цвят, ок. 4х3х3 см

 

 

РОДОНИТ. Помага и на нервната система, щитовидната жлеза, хипофизата и рефлексите на тялото. Укрепва имунната система и подпомага сърцето.

Това е камък носещ голяма доза самочувствие, доверие в собственото си сърце, глас и избор. Носенето на този камък ще успокои ума ви и ще ви позволи да се справяте с хаотичните ситуации и търпеливо да оцените вашите възможности. Родонитът ще засили решимостта ви и ще ви помогне да бъдете по-дисциплинирани.

Този камък насърчава спокойствиетo и носи усещане за благополучие. Използва се за изчистване на психичните центрове. Родонитът прогонва чувството за малоценност и предпазва от негативност. Той е известен като „спасителен камък”.

Подпомага детоксикацията и пречистването на организма. Засилва имунната система, стимулира сексуалността

Родонитът се носи, за да се чувствате спокойни, когато сте в периоди на объркване и съмнение. Преди и след употреба се измива под течаща вода.

Енергия: Проективна

Елемент: Огън

Сили: Спокойствие, самочувствие и позитивизъм

 

 

СОДАЛИТ. Понижава стреса и високото кръвно налягане, регулира и щитовидната жлеза, като има успокояващ ефект и влияе добре на вегетативната нервна система. Балансира ендокринната система и засилва обмяната на веществата. Подпомага за усилването на енергията и физическата издръжливост.

Фигурка или камъче от содалит на бюрото ще ви помогне в кариерата и професионалното развитие, а на студентите и учениците - по-лесно усвояване на знания и успешно вземане на изпити.

Содалитът носи вътрешен мир и успокоява темпераментните натури. Носете Содалит в джобовете си и във всяка стая на къщата, за да царува мир навсякъде около вас. Подобрява комуникацията и който помага за изглаждане на разногласия. 

За да се възползвате максимално от енергията на камъка, той трябва да е в пряк контакт с тялото ви в продължение на дълъг период от време.

Преди и след употреба се измива под течаща вода.

Енергия: Възприемчива

Елемент: Вода

Сили: Защита, сила, мъдрост

 

 

Подобни продукти
мини дзен МОСТ

Мини японско мостче в ретро стил - аксесоар за дзен градина - керамика - кафяво - размери 6x2х2 см

Цена: 8,00 лв.
мини дзен ШЕЙНА

Малка шейничка- аксесоар за дзен градина - дърво - кафяво - размери 8x4х1,5 см

Цена: 10,00 лв. 8,00 лв.
8 бр. керамични шестоъгълни ПЛОЧКИ

Аксесоар за дзен градина - комплект 8 бр. миниатюрни плочици - керамика - керемиден цвят - размери 1х1 см

Цена: 4,00 лв.
японска кукла КОКЕШИ

За здраве, изобилие и късмет - традиционна японска кукла Кокеши - Японците вярват, че Кокеши пази детето здраво като дръвче, тя е и символ на надежда за изобилие и често я подаряват за здраве, богатст

Цена: 10,00 лв.