Плащане и доставка

1. ПОРЪЧКИ – ПРИЕМАНЕ И ОБРАБОТКА

Обикновено срокът на доставка е 1-2 дни на територията на РБългария.

Поръчки, направени през почивните дни (събота и неделя) се обработват в понеделник и пристигат при вас във вторник (ако няма забавяне от страна на куриера).

В пикови моменти на годината (Коледа, Великден, Черни петъци, официални празници) може да има допълнително забавяне при обработка на поръчките, за което се извиняваме предварително.

 

2. ПЛАЩАНЕ

Плащането на продуктите, закупени от електронния магазин www.minizens.com може да се извърши по два начина:

В БРОЙ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ с ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД (НП с ППП)

При избор на плащане с НП с ППП доставките се извършват от куриер или офис куриер на фирма Спиди АД, на когото заплащате сумата, а той ви издава документ за направеното плащане.

ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД ПО ФИРМЕНА СМЕТКА

При избор на плащане чрез банков превод може да платите чрез платежно нареждане по банкова сметка:
ПЛАН БИ ЕООД
БАНКА: Първа Инвестиционна Банка АД
IBAN: BG73 FINV 9150 10BG N0BC P2
BIC: FINVBGSF

Моля, при плащане по банков път посочете номера на поръчката в „основание за плащане“ в платежното нареждане!

Ако желаете да ви бъде издадена данъчна фактура, моля заявете това при поръчката и попълнете данните си. След когато плащането постъпи при нас, в рамките на 3 работни дни ще получите Вашата фактура на предоставения от Вас имейл.

 

3. ДОСТАВКА

За доставка на поръчките, ние работим с куриерска фирма Спиди АД

Ако изрично желаете доставка с друга куриерска фирма, моля посочете това при поръчката си. В този случай правото Ви на безплатна доставка на определени продукти по условията на нашия електронен магазин отпада и Вие поемате цената за доставка по тарифата на съответната куриерска фирма.

 

4. ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

Вие можете да прегледате вашите продукти на място в куриерския офис на Спиди АД или когато куриерът на Спиди АД ги достави на адрес. Ако продуктите не отговарят на вашите очаквания, можете да ги върнете веднага БЕЗПЛАТНО със Спиди АД. Ако са доставени с друга куриерска фирма, връщането е за Ваша сметка.

Ако по някаква причина не сте удовлетворени от покупката си, може да ни уведомите за това и имате право в рамките на 14 календарни дни от датата на доставка да върнете продуктите. В този случай сумата по връщането е за Ваша сметка.

Правото на връщане и възстановяването на плащането е валидно само ако продуктите не са увредени и се върнат в същото качество и количество, в което сте ги получили (с изключение на опаковъчните материали – кутия, кашон, плик, стикер), заедно със всички придружаващи ги документи на продавача и куриера.

След като се проверим състоянието на върнатите продукти и всичко е коректно, ще възстановим средствата Ви по банков път. Ако не сте заплатили разходите по връщането на куриера, то те ще бъдат приспаднати от сумата за възстановяване.

Ще се радваме, ако ни уведомите за причината на връщането, с подобряване на нашата работа и за да можем да сме Ви по-полезни в бъдеще.