Японски хороскоп

Японски хороскоп
Вярвате ли в зодиите? Ако да - вижте коя зодия сте по датата ви на раждане. Ако ли пък не - прочетете, за да се позабавлявате... Японският хороскоп се състои от 11 знака, вие кой от тях сте?
 
27 декември – 18 януари - ЛУНА
Хората, родени под този знак са хармонични и спокойни, обичат да са сами, шумните големи компании не са по техен вкус. Добри слушатели, избягват конфликтите. Често оставят другите да се възползват от отзивчивостта им.
 
19 януари – 14 февруари - КОСТЕНУРКА
Костенурките са търпеливи и умерени в мислите и действията си и това често изкарва околните извън релси. Тези хора са много предпазливи и обичат да премислят ситуацията преди да действат. Това търпение обаче често прераства в мудност и е възможно да изпуснат някои златни възможности, особено в професионален план.
 
15 февруари – 20 март - ЧЕРЕШОВ ЦВЯТ
Тези хора са оптимисти. Винаги усмихнати и авантюристи, те не се спират пред никакви предизвикателства. Често се хвърлят с главата напред в дадено начинание, без да премислят рисковете.
 
21 март – 29 април - СЛЪНЦЕ
Лъчезарни като знака си, родените под този знак са общителни и лесно се вписват в различна среда. Понякога обаче прекомерната им прямост и общителност им лесно се превръщат в досада за околните.
 
30 април – 04 юни - БАМБУК
Представителите на зодия бамбук винаги са готови за приключения. Колкото по-непозната е дадена територия или начинание, толкова по-мотивирани за бамбуците. Много обичат животните и често имат по няколко домашни любимци.
 
05 юни – 06 юли - ОРИЗИЩЕ
Родените под знака на зодия оризище са пазители на семейното огнище. Семейството често е по-важно за тях, от приятели, колеги и други. Хората от зодия оризище са много добри родители и отделят много внимание за възпитанието на децата си.
 
07 юли – 01 август - ЛОТОС
Лотосите живеят в хармония с природата. Често се увличат се по източни учения, обичат да остават сами със себе си и да релаксират. Рядко влизат в директен конфликт, умеят да владеят емоциите си. Предпочитат да са по-предпазливи в действията си и в думите си, дори сърцето да гори.
 
02 август – 27 септември - МОСТ
Представителите на зодия Мост са идеалните посредници. Винаги успяват да балансират между както две страни в конфликт, така и между служебните и семейни задължения. Не обичат да заемат позиция, което е едновременно най-доброто и най-лошото им качество.
 
28 септември – 10 октомври - ГРАДИНА
Тези хора са творчески личности. Те са може би най-артистичните представители на зодиака. Ще ги познаете лесно – дали по цветните дрехи, странната прическа или просто по широката усмивка. Като всички артисти са непостоянни и не може много да се разчита на тях.
 
11 октомври – 18 ноември - ИМПЕРАТОР
Като знака си, те се отличават с лидерски умения, умеят да управляват и успешно застават начело на колективи. Императорите са кариеристи и лесно се издигат в професионално отношение. В стремежа си да се издигнат и постихнат успех, често се случва да проявят агресия.
 
19 ноември – 26 декември - ИМПЕРАТРИЦА
Родените под знака на императрицата са много властни натури и обичат да командват. Случва се да са нетактични към околните в стремежа си да постигнат желаната цел. Въпреки това са честни и открити, независимо от обстоятелствата.